Auto komt op de zijkant terecht in Drunen

Drunen ongeval Grotestraat
Foto: © Kevin Mommersteeg

Drunen – Op de kuising Grotestraat met de Achterstraat in Drunen is donderdagavond een auto op de zijkant terechtgekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis.

Bestuurder schramde met zijn voertuig een andere auto en raakte vervolgens enkele paaltjes waarna zijn voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Omstanders reageerde direct en waarschuwde de hulpdiensten. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ze kwamen uiteindelijk niet ter plaatsen. In de ambulance werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Na de nodige hulp werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.

Drunen ongeval Grotestraat
Foto: © Kevin Mommersteeg

Lichte schade
De eigenaar van het andere voertuig hield geen letsel over aan het ongeval. Zijn auto stond geparkeerd vlak voor de paaltjes waarop de bestuurde van de Opel op botste. De eigenaar zelf was aan het dineren in restaurant De Zoete Kers in restaurant  Zijn auto liep lichte schade op aan de voorzijde. De politie hielp de man met het invullen van de schadeformulieren en nam bovendien zijn verklaringen op.

Drunen ongeval Grotestraat
Foto: © Kevin Mommersteeg

De Zoete Kers
De auto van het gewonde slachtoffer is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het ongeval trok veel bekijks. Het ongeval gebeurde namelijk vlak voor het restaurant De Zoete Kers waardoor enkele gasten een kijkje kwamen nemen.

Drunen ongeval Grotestraat
Foto: © Kevin Mommersteeg
DEEL DIT ARTIKEL: