Bestuurder rijdt door naar ongeval in Den Bosch

Foto © Kevin Mommersteeg

Den Bosch – Op de Rietveldenweg heeft zondagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist heeft daar een lantaarn uit de grond gereden en ging er hierna vandoor.

Foto © Kevin Mommersteeg

De automobilist ging er naar het ongeval vandoor, maar werd tegengehouden door twee grote bussen van Arriva. Toch lukte het de automobilist te vluchten door over het trottoir te rijden.

Persfotografen die toevallig het ongeval zagen gebeuren zijn achter de automobilist aangegaan. Zij vonden uiteindelijk een Opel Astra die behoorlijk was beschadigd. De auto stond geparkeerd aan de bestuurder zat zelf ook nog in de auto.

Op de vlucht
De bestuurder merkte op dat hij in de gaten werd en ging er vandoor. Hij nam de A59 richting Rosmalen. De politie was op dat moment al gealarmeerd. In Rosmalen kwam de politie de bestuurder op het spoor door de fotografen. De bestuurder van de beschadigde auto gaf het uiteindelijk op en parkeerde zijn auto aan de Vlinderlaan in Rosmalen.

Gewond
De bestuurder werd direct aangehouden. Hij was gewond, maar het is niet bekend of de bestuurder had gedronken. De bestuurder is overgebracht naar het politiebureau waar hij werd behandeld door ambulancepersoneel die naar het politiebureau zijn gekomen.

Foto © Kevin Mommersteeg

DEEL DIT ARTIKEL: