Brand in ziekenhuis, politie zoekt getuigen

Brandweer en politie
Foto ter illustratie. © KM

Leiden – De recherche in Leiden onderzoekt een brand op een kantoorafdeling van een ziekenhuis aan de Houtlaan in Leiden. Woensdagavond 4 maart werd daar mogelijk brand gesticht.

Woensdagavond omstreeks kwart over negen kwam bij de hulpdiensten de melding binnen over een brand op de achtste verdieping van het pand, een kantoorafdeling. De brandweer wist de brand snel te blussen. Er raakte bij de brand niemand gewond. De recherche startte een onderzoek en doet donderdag 5 maart sporenonderzoek. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Heeft u informatie?
In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met mensen die woensdagavond rond kwart over negen en het uur daarna iets is opgevallen in de omgeving van het ziekenhuis aan de Houtlaan dat met deze zaak te maken kan hebben. Ook als u op een andere manier informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn, komt de districtsrecherche in Leiden graag met u in contact via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

DEEL DIT ARTIKEL: