Getuigen gezocht overval Scoopstore Eindhoven

Foto © Politie

Eindhoven – De politie zoekt getuigen die hun meer kunnen vertellen over een overval die plaatsvond afgelopen zaterdagmiddag 7 maart in Eindhoven

Zaterdagmiddag rond kwart voor twee kreeg de politie een melding van een overval op de Scoopstore winkel aan de Emmasingel in Eindhoven.

Een persoon begaf zich naar de kassa om ogenschijnlijk gewoon af te rekenen. Al snel werden zijn echte intenties duidelijk. De man sprak de caissière aan en vertelde dat hij een wapen bij had en dat hij geld wilde zien. Toen hij daarop zijn zin kreeg heeft de man rustig de winkel verlaten in de richting van de Vrijstraat.

De overvaller was in heel zijn voorkomen erg kalm en berekend. Hij sprak rustig en probeerde niet op te vallen zodat andere klanten helemaal niets hebben opgemerkt van de overval.

Signalement:
Man
1.65-1.70 meter groot
Beetje gezet postuur
55-60 jaar
Grijs dun haar, enigszins kalend
Gezicht was ongeschoren
Beige/ gele jas kort model
Zwarte jogging broek
Witte sokken die hij over zijn joggingbroek droeg
Sneakers, donker van kleur.

De politie is op zoek naar deze overvaller en horen graag als jij meer weer over deze overval. Heb jij iets verdachts gezien voorafgaand, tijdens of na de overval? Bel dan via 0800-8844. Wil je liever anoniem blijven dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0900-7000

De overval heeft een behoorlijke impact gehad op de medewerkers. De politie wilt je dan ook vragen om te helpen om deze overvaller op sporen zodat we recht kunnen doen aan de slachtoffers.

DEEL DIT ARTIKEL: