Getuigen gezocht straatroof griftpark in Utrecht

getuigen gezocht
Foto ter illustratie. © Politie

Utrecht – Op zaterdagavond 7 maart vond rond tien uur een straatroof plaats in het Griftpark. De politie zoekt getuigen

Het 15-jarige slachtoffer fietste die avond met drie vrienden in het Griftpark. In de buurt van het basketbalveld kletsen ze met een groep meisjes die zij kennen. Op dat moment lopen er vier jongens op hen af. De vier onbekende jongens spreken de jongen aan om mee te lopen waarna hij bedreigd wordt. Hij weet terug te rennen naar zijn vrienden die de politie hebben gebeld. Agenten hebben de omgeving afgezocht, maar de daders niet meer gevonden.

Getuigen
De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met getuigen. Het slachtoffer heeft van de drie jongeren het volgende signalement gegeven.

Dader 1, is een man tussen de 18 en 20 jaar. Hij heeft een donkere huidskleur en heeft zwart kort haar. Hij heeft een smal postuur en is ongeveer 1.90 meter lang. Hij draagt die avond een zwarte gewatteerde jas met een zwarte hoodie en een donkere broek. Ook droeg hij een schoudertas met een zwarte riem

Dader 2 is ook tussen de 18 en 20 jaar. Hij heeft ook een donkere huidskleur en is ongeveer 1.95 lang met een smal postuur. Deze dader heeft een snor en droeg donkere kleding.

Dader 3 is ongeveer 17 jaar heeft een licht getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij draagt die avond een lange zwarte parka jas.

Bent u zaterdagavond in de buurt van het Griftpark geweest en heeft u iets opvallends gezien? Heeft u meer informatie over de daders en heeft u ze die avond misschien gezien? Meld het dan via de reguliere tiplijn 0900-8844.

DEEL DIT ARTIKEL: