Getuigen gezocht van ernstige aanrijding in Geleen

Foto ter illustratie. © Politie

Geleen – Een voetgangster is zondagavond 1 maart ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De politie onderzoekt de toedracht. Wanneer u deze aanrijding gezien heeft, of ander informatie heeft, verzoekt de politie u contact met de politie op te nemen.

Zondagavond rond tien voor zeven kreeg de politie melding van de aanrijding tussen een voetganger en auto op de Rijksweg-Centrum, ter hoogte van de Raadhuisstraat. Een 35-jarige voetgangster uit Echt raakte ernstige gewond bij de aanrijding, de vrouw is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoeken de toedracht van het verkeersongeval. De Rijksweg is zondagavond in verband hiermee enkele uren afgesloten geweest voor technisch onderzoek. Uit een blaasproef werd duidelijk dat de 32-jarige bestuurder uit Hoensbroek onder invloed achter het stuur zat. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Iets gezien? Meld het!
Was u getuige van de aanrijding? Dan verzoekt de politie u contact met ons op te nemen met hun via 0900 – 8844. U kunt informatie of meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

DEEL DIT ARTIKEL: