Gewapende overval op cafetaria in Eindhoven

Overval Cafétaria in Eindhoven
Foto: © Dave Hendriks

Eindhoven – cafetaria De Edison in de Edisonstraat in Eindhoven is donderdagavond rond kwart voor negen overvallen door twee mannen. Een van de daders dreigde het personeel met een mes en eiste geld.

Een cafetaria aan de Edisonstraat werd donderdagavond rond 20.45 uur overvallen. Twee onbekenden kwamen binnen. Eén van hen bedreigde een medewerker met een mes en eiste geld. De ander bleef bij de uitgang staan wachten. De mannen sloegen op de vlucht nadat het personeelslid van de cafetaria het geld in een zak hadden gestopt. De daders zijn gevlucht in de richting van de Ampèrestraat en de 2e Franklinstraat. Tijdens de overval raakte er niemand gewond.

De toegesnelde agenten zijn direct na de overval gaan zoeken naar de mannen, maar helaas niet aangetroffen.

Overval Cafétaria in Eindhoven
Foto: © Dave Hendriks

Signalement
Uit buurtonderzoek van de politie blijkt dat de twee mannen eerder deze week op verschillende dagen in de Eindhovense Edisonbuurt gezien zouden zijn. De twee daders worden niet ouder dan 25 jaar geschat en zouden beiden een smal postuur en een blanke huidskleur hebben. De man met het mes zou ongeveer 1.80 meter lang zijn en zwart haar hebben. Hij droeg een zwarte sjaal, een zwarte jas en een grijsachtige spijkerbroek en had een wit-groene plastic tas bij zich. De tweede man was naar schatting 1.70 meter lang en was ook in het zwart gekleed.

Getuigen
De politie roept getuigen op zich te melden bij de politie via 0900-8844.

DEEL DIT ARTIKEL: