Gewonde man misdraagt zich richting hulpverleners

Ambulance politie
Foto ter illustratie. © KM

Breda – Een 45-jarige Roemeen heeft zich zondagavond op de Belcrumweg misdragen, terwijl ambulanceverpleegkundigen en agenten zich om hem bekommerden vanwege een hoofdwond. Hij schold de hulpverleners uit en probeerde een van de dienders in het gezicht te slaan. Hij werd met veel verzet aangehouden.

De hulpdiensten kregen om 19.00 uur een melding dat op de Belcrumweg ter hoogte van een discount supermarkt een man op de grond zat met een hoofdwond. Ambulancedienst en politie gingen ter plaatse. De man weigerde alle hulp en werd verbaal agressief. Hij riep daarbij enkele keren ‘Fuck You’ tegen de hulpverleners. Hij stond daarna op en probeerde een van de agenten een klap in het gezicht te geven De politieman kon de vuistslag ontwijken.

Aanhouding
Hierop werd de agressieve aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde. De man was het daar niet mee eens en pleegde verzet door te slaan en te trappen. Hij werd overmeesterd en eerst naar het cellencomplex gebracht. Daarna is hij voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hij krijgt een proces-verbaal ter zake het verstoren van de openbare orde en het plegen van verzet.

DEEL DIT ARTIKEL: