Gewonde vrouw ongeluk Oudewater overleden, politie zoekt getuigen

politiepak
Foto ter illustratie. © Politie

Oudewater – Op dinsdagmiddag 10 maart, rond kwart over twee, vond een ongeval plaats op de Hendrik van Viandenstraat, waarbij een 59- jarige vrouw uit Oudewater zwaargewond raakte. De vrouw overleed later in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en zoekt getuigen.

Dinsdagmiddag 10 maart rijdt een bestelbusje achteruit over de Hendrik van Viandenstraat in Oudewater, met de bedoeling een parkeervak in te rijden. De 32-jarige bestuurder van het bestelbusje ziet niet dat er op dat moment een fietsster achter zijn voertuig bevindt. Het komt tot een aanrijding. De fietsster komt ten val en raakt zwaargewond. De vrouw wordt overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij enige tijd later als gevolg van haar verwondingen overlijdt.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht en wil graag spreken met mensen die getuigen zijn geweest van het ongeval. Ook is de politie op zoek naar mensen die rond kwart over twee hebben geparkeerd of zijn weggereden uit een parkeervak aan de Hendrik van Viandenstraat, ter hoogte van het gezondheidscentrum.

Hen wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert kan dit doen via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

DEEL DIT ARTIKEL: