Grote vechtpartij in Vlijmen

Vlijmen
Foto © Kevin Mommersteeg

Vlijmen – In de nacht van zaterdag op zondag 23 februari vond er rond 1.40 uur een grote vechtpartij plaats in een eetgelegenheid aan de Grote Kerk in Vlijmen.

Een 33-jarige man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Hij is weer thuis en buiten levensgevaar. Vermoedelijk hebben meerdere mensen verwondingen opgelopen.

Bewakingsbeelden
De politie beschikt over bewakingsbeelden waarop de vechtpartij te zien is. Een speciaal team van de recherche gaat deze beelden analyseren. Ook wordt onderzoek gedaan naar de aanleiding van de vechtpartij.

Dringende oproep
Mocht je zelf beelden hebben van deze vechtpartij dan roept de politie je op om deze met hen te delen maar de beelden zeker niet te verspreiden via social media. Je kunt hiermee niet alleen het opsporingsonderzoek schaden, maar ook de privacy van slachtoffers en andere mensen die op de beelden te zien zijn.

Melden
Iedereen die betrokken was bij de vechtpartij wordt met klem opgeroepen om zich te melden bij de politie. Dit geldt ook voor mensen die meer weten. Meld het via de Opsporingstiplijn: 0800-6070 of tip ons anoniem: 0800-7000.

DEEL DIT ARTIKEL: