Onderzoek naar verwondingen, we zoeken getuigen

Mercedes B politie
Foto ter illustratie. © Politie

Cadzand, Oostburg – Zondag is de politie een onderzoek gestart omdat de ambulancedienst bij een vrouw geroepen werd die verwondingen heeft die passen bij een aanrijding. Maar de politie weet nog niets en zoekt getuigen.

Op zondag 16 februari 2020 om 18.40 uur kwam er vanuit de ambulancedienst het verzoek om naar een woning aan de Bestevaerstraat in Oostburg te komen. In die woning zat een vrouw met zodanige verwondingen dat de conclusie getrokken werd dat ze aangereden zou moeten zijn. Het slachtoffer, is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. In de woning trof de politie ook de partner van de vrouw. Die ook niet kon vertellen hoe ze aan de verwondingen kwam.

Aanrijding
De politie is een onderzoek gestart. Ze kwamen te weten dat het stel die middag in een café aan de Zuidzandseweg in Cadzand waren geweest. Het is niet bekend hoe laat ze daar zijn vertrokken. Toen ze daar vertrokken liep de vrouw vast aan terwijl de man de auto ging halen een stuk verderop. Toen hij uiteindelijk bij de vrouw kwam trof hij haar gewond aan. Hij is met haar naar huis gereden en hebben daar voor hulp gebeld.

Getuigen gezocht
De grote vraag is natuurlijk, wat is daar aan die Zuidzandseweg in Cadzand gebeurd. Het slachtoffer kan nog niets verklaren. Misschien dat er mensen zijn die iets gezien hebben waarvan ze nu begrijpen dat het met deze zaak te maken heeft. Of misschien kennen ze een auto die nu bijvoorbeeld aan de voorzijde schade heeft. Kortom, alle informatie is welkom.
Heeft u tips of informatie, meld dit dan:

– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000

DEEL DIT ARTIKEL: