Politie onderzoekt schietincident Apeldoorn

Rapid responder ambulance
Foto ter illustratie. © KM

Apeldoorn – De politie is een onderzoek gestart na een van melding op 1 februari rond 17.40 uur dat er geschoten zou zijn op de Zilverschoon in Apeldoorn. Hierbij raakte twee mannen gewond.

Bij een schietpartij aan de Zilverschoon raakte zaterdagavond twee mannen gewond. Dat meldt de politie Oost-Nederland. Het schietincident vond plaats op een parkeerplaats tegenover Sporthal Mheenpark. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Van de dader of daders ontbreekt nog ieder spoor.

De politie is direct een groot onderzoek gestart. Zo werd direct gestart met een sporenonderzoek en sprak de politie met getuigen. Daarnaast werd er door de politie direct een zoekactie gestart naar de dader of daders; daarvoor werd ook een politiehelikopter ingezet. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding.

De slachtoffers zijn twee mannen van 18 jaar (Deventer) en 28 jaar (zonder vaste woon- of verblijfplaats).

Kunt u helpen?

De politie zet het onderzoek voort en kan informatie goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord dat ons kan helpen, bel dan met 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

DEEL DIT ARTIKEL: