Politie zoekt getuigen overval Spoordijk

Politie zoekt getuigen
Foto ter illustratie. © Politie

Tilburg – Aan de Spoordijk heeft maandag 3 februari een gewapende overval plaatsgevonden. Twee mannen drongen rond 19:45 uur een supermarkt binnen en eisten de inhoud van de kassa’s. Met hun buit zijn ze ter hoogte van het viaduct op één of twee fietsen gesprongen en gevlucht. De politie spreekt graag met mensen die hier meer van weten of getuigen waren.

Verschillende mensen waren gisterenavond boodschappen aan het doen toen twee mannen zich de winkel aan de Spoordijk binnendrongen. De twee snelden zich naar een kassa en eisten daar van een medewerker de inhoud van de geldlade. Een van de overvallers dreigde met een vuurwapen. Met de inhoud van de kassa zijn de daders naar buiten gerend richting het viaduct bij het kanaal. Daar zijn ze op één of twee fiets gesprongen en gevlucht in onbekende richting.

Signalement

Beide mannen waren zwart gekleed. Een van de daders droeg een zwarte capuchon met sjaal strak rond zijn gezicht, de ander een wit met zwart gezichtsmasker. Beide personen zijn ongeveer 1.75 lang en hebben slank tot normaal postuur.

Onderzoek

De recherche en de Forensische Opsporing zijn gisterenavond een onderzoek gestart. Ook vandaag gaat het onderzoek verder, zo wordt onder andere buurtonderzoek uitgevoerd.

Getuigen gezocht

We komen graag in contact met getuigen. Was u in of rond de supermarkt op het moment van de overval? Heeft u de twee daders zien vluchten op een fiets? Of heeft u andere informatie? Meld dit:
– via de politieapp of het meldformulier
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
– anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Slachtofferzorg

Voor het personeel en de winkeliers is slachtofferhulp geregeld. Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers, nabestaanden, getuigen en andere betrokkenen na een misdrijf, verkeersongeluk of noodsituatie. Een medewerker van Slachtofferhulp kan u emotionele hulp bieden, u begeleiden in het strafproces en helpen bij uw schadevergoeding. De hulp is altijd gratis en bij u in de buurt. U kunt Slachtofferhulp Nederland bereiken via telefoon, chat, e-mail of social media.

 

DEEL DIT ARTIKEL: