Ramkraak op juwelier in Den Haag: recherche zoekt getuigen

busje-forensische-opsporing
Foto ter illustratie. © Politie

Den Haag – De politie is op dinsdagochtend 4 februari een onderzoek gestart naar een ramkraak bij een juwelier aan de Dierenselaan. Na de kraak vluchtten twee verdachten op een scooter. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 05.00 uur kreeg de politie een melding van een ramkraak bij een juwelier. Volgens een getuige was een auto ingereden op een winkel. De daders zouden zijn gevlucht op een scooter. De verdachten zijn vermoedelijk niet binnen in de winkel geweest. Voor het pand werd een auto aangetroffen die aan de voorkant behoorlijk was beschadigd.

De recherche startte direct een onderzoek. Zo is er gesproken met getuige. Er zijn camerabeelden veilig gesteld voor verder onderzoek. De pui van het winkelpand is ernstig beschadigd door de ramkraak. Agenten van de Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht binnen en buiten het winkelpand.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die meer hebben gezien of hebben gehoord in de buurt van de Dierenselaan in Den Haag. Als u over camerabeelden beschikt in de omgeving van de Dierenselaan, dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900-8844 als u informatie met de politie kunt delen. Deelt u uw informatie liever anoniem, dan kan dat ook via Meld Misdaan Anoniem 0800- 7000.

DEEL DIT ARTIKEL: