Rijzadels gestolen bij gewapende overval in Soerendonk

getuigen gezocht
Foto ter illustratie. © Politie

Soerendonk – Op een woonhuis met paardenstallen in Soerendonk vond maandagavond 24 februari een gewapende overval plaats. Hierbij werden paardrijzadels buitgemaakt.

De bewoonster van een pand aan de Bult in Soerendonk werd maandagavond tussen 20.15 en 20.45 uur bedreigd met een vuurwapen door een onbekende man die de plaats op kwam lopen. Het slachtoffer lag tijdens de bedreiging op de grond en enkele personen liepen vervolgens het terrein op. Ze namen uit een pand op het erf meerdere rijzadels weg. Ze zijn waarschijnlijk gevlucht in een vooralsnog onbekend gebleven voertuig.

Signalement
De man die de vrouw met het vuurwapen zou hebben bedreigd toen hij het terrein op kwam, wordt ongeveer 1,85 meter geschat en heeft een stevig postuur. Hij had een sjaal voor zijn gezicht, een zonnebril op en droeg een donkerkleurige jas. Het slachtoffer denkt nog twee mannen te hebben gezien. Die waren kleiner dan de eerste man en ook donker gekleed.

Buurtonderzoek
Na de overval startte de recherche direct met een onderzoek. We proberen zoveel mogelijk mensen in de buurt te spreken om te achterhalen of zij iets gezien, gehoord hebben. Maar ook om te kijken of zij bewakingscamera’s hebben met beelden die politie zou kunnen helpen.

Informatie
Mocht u nou meer informatie hebben voor de politie? Neem contact op via 0900-8844.

DEEL DIT ARTIKEL: