Treinrukker meldt zich niet bij politie: herkenbare foto vrijgegeven

Amsterdam – De politie heeft een foto vrijgegeven van de man die op 8 december zijn geslachtsdeel liet zien aan een vrouw in de trein. Het nietsvermoedende slachtoffer zat tijdens een treinreis van Amsterdam naar Utrecht tegenover hem, toen hij haar confronteerde. De politie riep de ‘treinrukker’ eerder op zich te melden, anders zou men zijn foto verspreiden.

De vrouw stapte die bewuste zondagochtend om 7.45 op station Amsterdam-Zuid in de sprinter richting Utrecht Centraal, toen de man tegenover haar op de vierzitsplek ging zitten. Hij probeerde constant haar aandacht te trekken. Ze deed haar best hem te negeren, maar ze besloot hem wel stiekem te filmen. Op gegeven moment was hem negeren geen optie meer: hij deed zijn jas omhoog en liet haar zijn erectie zien.

Omdat ze, als ze weg wilde komen, langs hem zou moeten lopen, durfde ze zich niet te bewegen. Ze verzocht hem in godsnaam ergens anders te gaan zitten. Uiteindelijk deed de smeerlap dat, maar toen de vrouw wilde uitstappen en niet anders kon dan hem passeren, sloeg hij haar ook nog op haar achterwerk.

Het slachtoffer maakte melding van het incident en leverde het filmpje in bij de politie. De politie gaf de smeerlap vervolgens één week om zich te melden, anders zou zijn foto verspreid worden.

DEEL DIT ARTIKEL: