Twee aanhoudingen in onderzoek datingsapps

Foto ter illustratie. © Politie

Cromvoirt/Tilburg – Dinsdag 12 februari 2020 zijn er twee aanhoudingen verricht in verband met een onderzoek naar oplichting via dating apps. Het arrestatieteam heeft hierbij een schot gelost.

Dinsdagmiddag rond half 4 is het arrestatieteam van de politie naar Loverensestraat in Cromvoirt gegaan om de aanhoudingen te verrichten. De verdachten waren een 18–jarige man uit Tilburg en een 19–jarige man uit Kaatsheuvel,deze verdachten reden in een voertuig en zijn tot stoppen gemaand. Bij de aanhouding is geschoten, en een van de verdachte is lichtgewond geraakt.

De twee mannen worden verdacht van afpersing van slachtoffers via datings apps. Zij zitten momenteel vast in het politiecellencomplex voor verder onderzoek.

Oproep aan slachtoffers
Het kan ook zijn dat je zelf in de afgelopen periode hiervan slachtoffer bent geworden, maar je tot nu toe niet hebt gemeld uit angst of schaamte. Als dat zo is roepen we je op om alsnog contact met ons op te zoeken, we gaan discreet met jouw informatie om. Mogelijk kan jouw informatie helpen om ook deze zaak op te kunnen lossen. Je kunt ons bellen via 0900-8844, of als je anoniem wilt blijven bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

DEEL DIT ARTIKEL: