Twee gewapende mannen overvallen afhaalrestaurant in Roosendaal

Foto ter illustratie. © KM

Roosendaal – Een gewapend duo heeft donderdagavond 20 februari een Chinees restaurant aan de Lindenburg overvallen. Er raakte hierbij niemand gewond. De politie heeft de daders nog niet gearresteerd en is op zoek naar een man en een vrouw, die met een kindje voor het restaurant wegliepen.

Het incident vond donderdag avond rond kwart over acht plaats. De overvallers droegen bivakmutsen en bedreigden het personeel met een mes. Het tweetal vluchtte weg richting Agathadonk. De buit bestond uit geld. Agenten zochten daarna tevergeefs in de omgeving naar de daders.

Politie zoekt man en vrouw
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Heel specifiek is de politie op zoek naar een man en een vrouw, die kort voor de overval met een kindje voor het restaurant liepen. Bent u deze man of vrouw of hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer 2020045695.

DEEL DIT ARTIKEL: