Twee verdachten aangehouden na schietincident in Eindhoven

Mercedes B politie
Foto ter illustratie. © Politie

Eindhoven – De recherche doet onderzoek naar een schietincident dinsdagmorgen bij een woning aan de Hyacinthstraat in Eindhoven. Twee mannen van 36 en 33 jaar uit Eindhoven zijn aangehouden. Een 24-jarige Eindhovenaar gaf aan bedreigd te zijn door de twee en heeft aangifte gedaan. Bij het incident raakte niemand gewond.

We kregen rond 1.30 uur diverse meldingen van een ruzie bij een appartementencomplex aan de Hyacinthstraat. Daarbij zouden knallen gehoord zijn. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Daaruit bleek dat er bij de woning geschoten is. In een auto werd een vuurwapen gevonden. Daarop hielden zij de twee Eindhovenaren aan. De 33-jarige man bedreigde bij zijn aanhouding meermaals de politieagenten.

Getuigen

De recherche onderzoekt de exacte toedracht van het incident en de rol van beide mannen. Daarom zoekt de politie naar getuigen. De politie roept mensen die informatie over het incident hebben op zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

DEEL DIT ARTIKEL: