Verdachte opgepakt voor mishandeling en beroving Eindhoven

Foto ter illustratie. © Politie

Eindhoven – Een verdachte is opgepakt nadat hij op 24 februari op de Oude Vensedijk in Eindhoven een persoon heeft bedreigd, mishandeld en heeft beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Op het Centraal Station Eindhoven stapte het slachtoffer in de auto van een bekende. Op dat moment zat er ook een medepassagier op achterbank. Eenmaal ingestapt werd er koers gezet naar de Oude Vensedijk in Eindhoven.

Daar werd het slachtoffer door de man op de achterbank bedreigd met een steekwapen waarmee hij probeerde het slachtoffer te overmeesteren. Gelukkig kon het slachtoffer het steekwapen ontwijken en hij kon ontkomen uit de auto. Buiten werd het slachtoffer op de grond mishandeld en werd er met een metalen voorwerp tegen zijn hoofd aan geslagen. Door deze klap verloor het slachtoffer enige seconden het bewustzijn. De daders gingen er snel vandoor met de spullen van het slachtoffer. Het slachtoffer kon zich in veiligheid brengen door aan te bellen bij een woning waar hij werd opgevangen.

De politie heeft de verdachte aan kunnen aanhouden die de politie mede verantwoordelijk houden voor de mishandeling en beroving. Het betreft hier een 20-jarige inwoner van Helmond. Deze persoon is inmiddels ingesloten. De tweede verdachte is nog voortvluchtig.

DEEL DIT ARTIKEL: