Zeer gewelddadige overval in Spijkenisse

woninginbraak sporenonderzoek
Foto ter illustratie. © Politie

Spijkenisse – De politie onderzoekt een gewelddadige overval op een ouder echtpaar in Spijkenisse. Maandagavond 11 februari overvielen twee mannen het echtpaar van 75 en 80 jaar in hun woning aan de Klaproosstraat. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie en getuigen.

Rond 21.10 uur werd het echtpaar in hun woning overvallen. Het duo drong de woning binnen en bedreigde de man en zijn vrouw met veel geweld. Zij raakte daarbij lichtgewond. De woning werd vervolgens door de twee daders doorzocht. Zij namen zij enkele telefoons en sieraden mee. Hierna verlieten beiden de woning en lieten daarbij het echtpaar ontredderd achter.

Politieagenten die ter plaatse kwamen, starten direct met het opsporingsonderzoek. Specialisten van de forensische opsporing stelden sporen veilig. In de omgeving werd met meerdere voertuigen uitgekeken naar twee daders. Helaas konden zij op dat moment niet meer achterhaald worden.

Signalement verdachten
Twee mannen, vermoedelijk Noord- Afrikaanse afkomst. Beiden waren in het zwart gekleed. De ene man was ongeveer 1.75 meter lang, de ander was iets langer. Het is onbekend gebleven hoe de mannen zijn gevlucht

Heeft u informatie?
Heeft u informatie over de overval? Bel dan direct met de politie via 0900-8844.

DEEL DIT ARTIKEL: